Вести и најаве

Архива вести

Пријавите се на мејлинг листу

Радионица за управљање пројектима

Радионица за управљање пројектима

На пројектима су неопходни механизми за ефикасно спровођење пословних одлука. Са друге стране, у реализацију пројекта често су укључени чланови тима са различитих позиција у хијерархији организације, што доводи до појаве ризика. Управљање пројектима омогућава функционалним руководиоцима да примене најбоље праксе неопходне за постизање стратешких циљева организације, а пројектним руководиоцима да се фокусирају на сарадњу свих учесника, тимски рад, планирање пројекта и ефикасно коришћења ресурса.

У септембру ове године ЦПМ слави успешних 20 година у преносу знања из области Управљање пројектима, па Вас тим поводом позивамо да 17. и 18. септембра 2018. године, од 9 до 16 часова, будете полазници наше нове,интерактивне обуке Радионица за управљање пројектима.

Ова обука је намењена практичној едукацији свих који крећу у реализацију значајних пројеката у организацији, а желе да од почетка примене најбољу светску праксу управљања обимом, временом, ресурсима и трошковима.

За све додатне информације и пријаве, стојимо Вам на располагању путем телефона 011/313 07 03 или мејл адресе danijela@cpm.rs и snezana.blazic@cpm.rs